Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îmi vine să sar pe ea. Dar e Kaneki aici. Plus Serena care m-ar trage de urechi groaznic de risc o altă nebunie. O las in pace. zise rațional și se calmează. Serena ca Serena, dar te bat eu nașpa in cap de risti încă o nebunie. In Raven am încredere ca se poate controla. In tine, Nope. Sunt cu ochii pe tine. zise și Shiva. Ce mai fac copiii? Sunt bine? întreabă normal ca prim subiect de discuție.
Raven pune condimente in salata si o imparte in patru boluri, la fel ca omleta. Da, copiii nostri sunt ca niste ingerasi. Ii raspunde zambind si ii da farfuriile lui, apoi se pune si ea la masa fata in fata cu el ca sa manance. Kasen e mai energic, dar e de inteles. Insa Sara si Lyo sunt nedespartiti si foarte cuminti. Ii lauda si invatatoarea. Și in timp ce mananca incepe sa ii povestească de ei la gradinita si ce mai fac, ce au mai invatat, fara sa o aduca in discuție pe Maze bineînțeles, ca nu e a lui.
Dede- Admin
Acuma fiind chiar calm, îl bucură veștile. Mă bucur să știi. Imi pare rău că nu pot sta cu ei totuși. oftează lung și începe să mănânce. Cred ca primul lucru pe care îl fac după exil e să o aduc pe Lenalee lângă Kasen , Lyo și Sara. Toți sunt ai mei și as cam vrea să se împrietenească și ea cu ei. Doar sunt frați vitregi. zise pașnic. Deranjează dacă as vrea să o aduc pe Lenalee? întreabă simplu.
Meanwhile Kaneki se trezise și el și își făcea un dus. A ascultat discuția lor. E vorba de copiii lui. Ii las câteva minute singuri pana termina subiectul. Apreciez ca primul lui subiect e asta totuși. S-a mai maturizat și el. De nu face nimic cu ea, nu mă bag. Am dat eu pe pace cu el. Dar ei doi au drama lor romantica de zei. Sper ca atât Raven cât și Damian să se țină in frâu. își zice pentru el. De înțeles , ii intelegea , dar dacă el a trecut peste, se aștepta la același lucru și de la ei.
Meanwhile Kaneki se trezise și el și își făcea un dus. A ascultat discuția lor. E vorba de copiii lui. Ii las câteva minute singuri pana termina subiectul. Apreciez ca primul lui subiect e asta totuși. S-a mai maturizat și el. De nu face nimic cu ea, nu mă bag. Am dat eu pe pace cu el. Dar ei doi au drama lor romantica de zei. Sper ca atât Raven cât și Damian să se țină in frâu. își zice pentru el. De înțeles , ii intelegea , dar dacă el a trecut peste, se aștepta la același lucru și de la ei.
Raven face o mica pauza in vorbire ca sa se gandeasca. In principiu e ok. Iar daca dureaza prea mult pana iesi din exil, se pot imprietenii si singuri, online sau intalnindu-se. Zice rezonabil, ca sa nu fie rea. Ca doar e mama.. o deranja doar Estelle, nu si fetita ei. Saptamana viitoare vineri, Lyo si Sara au la gradi "ziua cu parintii". Tu din pacate nu poti veni, dar o sa iti trimit poze daca vrei. Si ii spune si asta daca tot e atmosfera draguta intre ei. Ca na, el poate veni doar la pericole. Intre timp se trezise si Serena. Ea nu putea vedea ce fac ei doi, dar nici nu o interesa, ca ii era foame asa ca se pregageste de dimineata si pleaca din palat sa caute o victima de la care sa suga sangele.
Dede- Admin
Lenalee e la o grădinița in lumea vampirilor. E in siguranța acolo. Dar se pot imprietenii online. zise simplu. Damian încearcă sa fie doar un drăguț și o ia de mână. Să îmi trimiți poze te rog. și ii zâmbește cald Ăăăă, e deja destul. și dă să vină zicând tare Neața. din spate. Damian din reflex ii da drumul de la mâna și ii trece imediat starea aia romantica de părinți Neața. Apreciez că imediat te-ai retras. Te-a luat puțin valul dar hai , se iartă de mă respecți pe mine. Bine. Tu? Ma cam doare puțin capul dar sunt ok. zise simplu. Kaneki se pune lângă Raven. To be honest. N-am cum să mă supăr pe el. Doar își protejează căsnicia de mine. Aya e. zice sec pentru el .
Păi și eu aș face la fel futute-n gură. Dar nu a fost nimic too much așa că nu îl cert. comentează și Shiva.
Hihihihi. Am pus un univers întreg împotriva ăstora doi ca să nu mai facă nimic. Te protejez eu iubirea mea. Nu îți convine ție dar aia e. E un rău necesar. chicoteste pentru ea ingerul Akame. Omul era cu Cecilia la o cafea ca fetele.
Decât să o mai ia razna și să risc să moară Serena, Aya e, toți pe el. Un inger și doi zei se ocupă de ăsta și Vishuu de Raven. comentează uracios și Jimin.
Păi și eu aș face la fel futute-n gură. Dar nu a fost nimic too much așa că nu îl cert. comentează și Shiva.
Hihihihi. Am pus un univers întreg împotriva ăstora doi ca să nu mai facă nimic. Te protejez eu iubirea mea. Nu îți convine ție dar aia e. E un rău necesar. chicoteste pentru ea ingerul Akame. Omul era cu Cecilia la o cafea ca fetele.
Decât să o mai ia razna și să risc să moară Serena, Aya e, toți pe el. Un inger și doi zei se ocupă de ăsta și Vishuu de Raven. comentează uracios și Jimin.
Si ea a simțit un mic fior si drag cand a luat-o de mână, dar ii trece imediat ce il aude pe Kaneki, mai mult de frica sa nu il supere pe el faza. Neața. Ai dormit mult. Ii spune zambind si se ridica sa ii aduca si lui mancarea. Pune farfuriile pe masa si, cand se aseaza la loc, se uita scurt la Damian, apoi isi muta privirea.
Vishnu ofteaza. Imi pare rau de ei ca se iubesc atata si nu pot face nimic... Atâția ani si inca nu le-a trecut iubirea. Noroc cu exilul ca ii tine departe.
Vishnu ofteaza. Imi pare rau de ei ca se iubesc atata si nu pot face nimic... Atâția ani si inca nu le-a trecut iubirea. Noroc cu exilul ca ii tine departe.
Dede- Admin
Nu prea au ce să facă. Cat timp Damian e zeu nu se poate. Raven ori Cecilia l-ar face să își neglijeze treaba lui de zeu. Universul nu are nevoie de un zeu al distrugerii care s-ar culca toată ziua cu soția lui in loc să se ducă la treabă. Să nu mai zic de prețul imens al căsniciei lui. A cam protejat familia lui Raven să știi. A încercat el tot ce se poate cu ele de a ajuns un bolnav mintal. A trebuit să ii pun stop că viața lui e mai importantă pentru mine decât drama lui romantica. A alergat după ele ca un om dar din cauza că una mereu pierise o lua de la capăt. Sunt amândoi buni și se iubesc. Dar faptul că sunt zei e un blestem pe partea romantica cât și o binecuvântare. Sper sa treacă amândoi peste ori să ajungă la un compromis in viitor. comentează Akame rațional lângă Vishuu.
Am dormit bine ca să fiu puternic acum. Ca avem treaba. și mânâncă și el. Damian între timp terminase și se pune sa spele farfuriile.
Am dormit bine ca să fiu puternic acum. Ca avem treaba. și mânâncă și el. Damian între timp terminase și se pune sa spele farfuriile.
Mda... Ea ţine mult la familia ei, tocmai pentru că nu i-a avut când era mică. Într-un fel e bine că nu e cu Damian că altfel ar fi murit ei, în alt fel nu îi convine. Iar Raven terminase şi ea de mâncat, dar rămâne lângă Kaneki. Ah da, azi ne facem asasini. şi se gândea deja la un plan.
Dede- Admin
Ai putea să ai tu subiectul asta cândva. Ce ar alege ? Să fie complet singura cu Damian cu prețul vieții părinților ei și o Hope depresiva ori cum e acum? și da, chiar era o alegere serioasă. Damian ori familia ei împreuna cu Kaneki.
Destinul lui este ca el să fie precum Shiva. Un zeu al distrugerii fără o familie. Îl are pe Jimin ca frate si Serena ca o cumnata. Soția lui, Estelle, are același destin ca al tău. Fără o familie și tot ce are e doar Damian și copilul lor, Lenalee. Cam cum ești și tu cu Kasen. zise scurt.
Ti-ai fii dorit ca Raven să aibă aceeași soarta ca a ta, Vishuu? o întreabă sentimental acuma.
Destinul lui Damian e același destin ca al vostru. O soție care sa trăiască ca tine, fratele lui Jimin cât si o prietena apropiată , Serena. Fix ca voi patru de la început.
O să mai trimitem chestii pentru a urmării și speria populația. Dar cam trebuie să vedem cam care e treaba cu spionii lor. zise Kaneki ce termina de mâncat și el. Vad ce armata mai au astia și ne extindem in următoarele orașe. Capitala fiind la mâna mea. Nu se vor atinge de Jimin. Ceea ce e bine.
Destinul lui este ca el să fie precum Shiva. Un zeu al distrugerii fără o familie. Îl are pe Jimin ca frate si Serena ca o cumnata. Soția lui, Estelle, are același destin ca al tău. Fără o familie și tot ce are e doar Damian și copilul lor, Lenalee. Cam cum ești și tu cu Kasen. zise scurt.
Ti-ai fii dorit ca Raven să aibă aceeași soarta ca a ta, Vishuu? o întreabă sentimental acuma.
Destinul lui Damian e același destin ca al vostru. O soție care sa trăiască ca tine, fratele lui Jimin cât si o prietena apropiată , Serena. Fix ca voi patru de la început.
O să mai trimitem chestii pentru a urmării și speria populația. Dar cam trebuie să vedem cam care e treaba cu spionii lor. zise Kaneki ce termina de mâncat și el. Vad ce armata mai au astia și ne extindem in următoarele orașe. Capitala fiind la mâna mea. Nu se vor atinge de Jimin. Ceea ce e bine.
Ştiu deja din gândurile ei că îl iubeşte dar destinul ăla ar fi un chin pentru ea. Nu l-ar alege. Preferă cum e acum, chiar dacă nu e împlinită. Plus că Damian nu a fost niciodată fidel unei singure femei. Acum e şi mai grav că şi-a trezit toate amintirile şi iubeşte PATRU. Ea ştie sigur că orice sacrificiu ar face, nu ar fi deajuns ca să convingă universul ca Damian să fie loial doar ei. Şi se gândeşte la asta zilnic, că e o motivaţie bună ca să îşi vadă de viaţa ei fără el. şi oftează. Că Vishnu înţelege toată situaţia din perspectiva tuturor şi e imparţială. Şi tu de exemplu, uite câte ai făcut pentru el dar tot pe ele le iubeşte. E o cauză pierdută. Nu-l mai poate face nimeni fidel uneia singure.
Cât vorbeau ei, Serena găsise la graniţă o familie care încerca să treacă către următoarea regiune şi le prinde pe mamă şi pe fiică. Oh, v-am oprit din ceva important? întreabă ţinându-le pe amândouă de păr. Tatăl o vede dar pe cât de speriat e, pe atât îşi iubea şi familia: Voiam doar să scăpăm în viaţă. Suntem civili, nu avem nici o vină în războiul ăsta! zice cu vocea tremurândă. Nici Jimin nu avea nici o vină şi tot l-au răpit. spune rece şi îşi înfige colţii în fiică. Aceasta ţipă foarte tare, dar Serena îi suge sângele rapid până când leşină şi cade pe jos. Te rog, ia-mă pe mine, nu pe ele! spune tatăl care se pune în genunchi plângând. Nah. Sângele tău miroase naşpa. Ai pipat şi băut mult la viaţa ta. Ele două însă... şi zâmbeşte malefic. Cred că te-ai considerat foarte norocos când ai pus mâna pe bucata asta de mămică. şi cu mâna liberă o strânge de sân pe femeie. Se uită la bărbat, apoi îşi înfige colţii şi în mamă şi îi suge sângele până leşină. Nu le omor că mă păstrez pentru vârcolacii din armată. Dar mersi pentru micul dejun. şi după ce o aruncă pe mamă pe jos, îi face cu mâna la tată şi pleacă înapoi către palat, liniştită. Dăduse liber la vampirii ei să se hrănească şi ei cu ce prind prin oraş, apoi să se întoarcă la ea.
Scena apare şi la TV. Maze s-a uitat atent şi după deschide gura şi îşi pune degetul pe canini. Ai mei nu-s aşa mari, off. spune încet, apoi se uită la gemenii lui Hope care erau jumate vampiri jumate îngeri, cu sânge de zeu (ce mai corcituri). Hmm. Dacă mă împrietenesc cu ei, poate mă fac şi pe mine vampir. Că arată mişto. şi pleacă la ei. Shirley a văzut şi ea scena şi chiar se miră. Serena a luat-o pe arătură rău fără Jimin. Damn. Prea nemiloasă. Dar na.. aşa a făcut şi în prima viaţă, deci e ceva de care nu o să scape vreodată.
Cât vorbeau ei, Serena găsise la graniţă o familie care încerca să treacă către următoarea regiune şi le prinde pe mamă şi pe fiică. Oh, v-am oprit din ceva important? întreabă ţinându-le pe amândouă de păr. Tatăl o vede dar pe cât de speriat e, pe atât îşi iubea şi familia: Voiam doar să scăpăm în viaţă. Suntem civili, nu avem nici o vină în războiul ăsta! zice cu vocea tremurândă. Nici Jimin nu avea nici o vină şi tot l-au răpit. spune rece şi îşi înfige colţii în fiică. Aceasta ţipă foarte tare, dar Serena îi suge sângele rapid până când leşină şi cade pe jos. Te rog, ia-mă pe mine, nu pe ele! spune tatăl care se pune în genunchi plângând. Nah. Sângele tău miroase naşpa. Ai pipat şi băut mult la viaţa ta. Ele două însă... şi zâmbeşte malefic. Cred că te-ai considerat foarte norocos când ai pus mâna pe bucata asta de mămică. şi cu mâna liberă o strânge de sân pe femeie. Se uită la bărbat, apoi îşi înfige colţii şi în mamă şi îi suge sângele până leşină. Nu le omor că mă păstrez pentru vârcolacii din armată. Dar mersi pentru micul dejun. şi după ce o aruncă pe mamă pe jos, îi face cu mâna la tată şi pleacă înapoi către palat, liniştită. Dăduse liber la vampirii ei să se hrănească şi ei cu ce prind prin oraş, apoi să se întoarcă la ea.
Scena apare şi la TV. Maze s-a uitat atent şi după deschide gura şi îşi pune degetul pe canini. Ai mei nu-s aşa mari, off. spune încet, apoi se uită la gemenii lui Hope care erau jumate vampiri jumate îngeri, cu sânge de zeu (ce mai corcituri). Hmm. Dacă mă împrietenesc cu ei, poate mă fac şi pe mine vampir. Că arată mişto. şi pleacă la ei. Shirley a văzut şi ea scena şi chiar se miră. Serena a luat-o pe arătură rău fără Jimin. Damn. Prea nemiloasă. Dar na.. aşa a făcut şi în prima viaţă, deci e ceva de care nu o să scape vreodată.
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100