Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 92 of 100 Previous  1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 92 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Mar 18, 2023 8:34 pm

Akame injectează repede in vena un calmant extrem de puternic. Scoate si pastilele pentru epilepsie ( din cauza convulsiei) si o frământa de face într-un praf. Îl combina cu apa dintr-o sticla si da sa ii bea ca sa ii amorțescă corpul. Ragnar o ținea de picioare iar Damian se uita la trupul ei sa vadă pe unde e serul, era amestecat cu sângele ei. Akame pune repede aura ta pe ea ca sa ii crească puterea, am o idee. iar Argintia ca o asistenta medicală ii acopera trupul cu o aura densa , Damian se uita cum serul se împraștie mai repede. Are un ac extrem de subțire ce îl baga in vena lui Hope si din ea ies picături de ser amestecat si cu sângele ei. Voi doua va trebuii sa ii donați din sângele vostru din când in când ca sa il innocuiasca pe cel infectat al ei. Hope e stabilă pentru moment. si operația a reușit, cei doi argintii sunt ușurați ca totul a mers ok. Medicul si asistenta farmacista. Ragnar plange de fericire Mulțumesc tuturor. Hope a mea e bine!
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 18, 2023 9:18 pm

Raven îi dă drumul lui Hope şi se uită atent la ea. Asta înseamnă că Hope are nevoie şi de tine, Estelle, să fii aici. Dar verzuliei nu prea îi convine şi se uită la Raven, apoi la Damian, parcă aşteptând să o contrazică pe movalie. Serena vine şi ea din urmă şi dă aprobator din cap. Facem noi cumva şi în 4.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 18, 2023 9:29 pm

Akame se uita la toți. Cam am nevoie de Estelle ca sa ii doneze sânge o perioada cât timp ii refac eu puterile. Nu pot sa donez sânge si sa ii refac puterea simultan. spuse rațional. Damian se oftica Încă un membru lipsa. si își scoate o tigara de nervi la geam Aveam nevoie de Estelle ca sa ma ajute acuma. Dar Akame are dreptate. Nu poate de una singura sa facă doua chestii. si sufla fumul afara. Kaneki se uita la el Ne descurcam si in patru. Nu te panica. zise simplu Kaneki, la care Damian nervos face un pas puternic Pe dracu nu ma panichez! Am venit pentru Jimin multă lume iar între timp Hope a fost rapita si rănită grav. Am rămas doar patru si misiunea următoare e cea mai grea. De pătește ceva Jimin, chiar nu mai am rude. Kaneki oftează lung Il vom lua. Doar calmeaza-te. Nu ridica tonul aiurea la mine. Damian in schimb fumează iar la geam Îmi cer scuze pentru ieșirea mea, Kaneki.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 18, 2023 9:36 pm

Din echipa iniţială, am venit 6 şi mergem după Jimin 4. Dar acum i-am agravat tare şi ar trebui să fie egale şansele. Noi suntem mai puţini, ei sunt mai puţini. spune Raven raţional, încercând să calmeze spiritele. Totuşi, se miră de interacţiunea paşnică a băieţilor. Estelle oftează lung. Bine, rămân. Dar dacă Damian e în pericol grav, plec la el. le spune serios. Raven se cam încruntă, că bineînţeles că pentru ea sora ei e pe primul loc. O să fie ok. Ne-am luptat mult împreună, noi trei. O să ne protejăm unul pe celălalt. Serena e indiferentă, că interesul ei era Jimin şi doar Jimin. Hai să facem un plan în altă încăpere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 18, 2023 10:32 pm

Nu s-au bătut pentru ca Hope abia a scăpat cu viața si e in aceeași încăpere. Ultimul lucru pe care îl faci cu un pacient in încăpere e sa te bati. Doar si-a scos puțin Damian din nervi. Akame zice clar Nu știm cât de mult stați. Dar imediat după ce Estelle o ajuta pe Hope si e bine, se poate duce dupa tine, Damian. De e aptă de lupta, nu mai am nevoie de ea aici. spune rațional Cu cât mai repede vine Estelle, cu atât mai bine. Răspunde mai calm acuma din cauza ideii lui Akame. Între timp toți patru sunt la o masa rotundă cu harta lumii asteia. Jimin e intr-o baza din Egipt extrem de bine păzită. Inafara de câteva sate, nu exista lume acolo. Sunt doar multe piramide vechi ca cele de pe pământ. Zona fiind una foarte mare si intensa , baza poate fii oriunde din piramidele alea. si arata cu degetul Deci căutam acul in desert… zise primul gand al lui.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 20, 2023 8:01 pm

L-au mutat.. murmură Serena încet şi se muşcă de buză. Atunci trebuie să ne împărţim şi să vedem dacă găsim vreun indiciu legat de el.

În momentul acela Raven se gândeşte la Vishnu, că i-ar putea ajuta ea. Vishnu, i-ai mai căutat odată pe Jimin şi Hope şi ai avut dreptate. Poţi s-o faci iar? o întreabă în gând. Dar aşteaptă în timp ce se uită la hartă şi nu îi răspunde nimeni. Vishnu? Pe bune? Încă eşti supărată? întreabă mirată, dar tot fără răspuns. Eu nu ţi-am greşit cu nimic ca să mă ignori! Ce vrei? Să-l iau la bătaie pe Damian? Promit că o fac după ce terminăm misiunea. dar tot nu i se răspunde, aşa că Raven renunţă momentan, cu gândul că poate îşi revine când se desparte de Damian în misiune.

Ok, să mergem fiecare într-un colţ diferit? Să evităm bătăile. le spune celor trei, fără să le precizeze de Vishnu că nu are rost. Nu ştim cum funcţionează treaba pe acolo aşa că ar fi bine, dacă cumva vedem transporturi de armament sau mâncare, să le distrugem ca să îi slăbim din interior.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 20, 2023 8:11 pm

Nu am nimic de obiectat. Eventual purtam la noi microfoane cu casti pentru a păstra legătura. spuse neutru. Ma aștept să fim căutați și să ne atace cu ceva de suntem acolo. își spune si Kaneki primul gand. Era clar că o să fie mai greu. Dar tot ce putem face e să ne vedem de plan. O să fie o vreme neprietenoasa cu noi, așa ca cel puțin eu voi lasă mai moale cu puterile. Kaneki oftează lung Ultimul lucru care ne trebuie in desert e sa obosim prea repede din cauza căldurii. Eu sunt învățat, dar nu știu de voi Damian, Serena. la care el Fiind vampir cam am o anumită slăbiciune in desert. Îmi voi acoperii capul cu ceva. zise rațional
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 20, 2023 8:38 pm

Mda. Trebuie să ne schimbăm hainele şi să ne facem provizii, de apă, de mâncare, în cazul meu de sânge. spune pe gânduri. Trebuia să gătească pe cineva acum de la care să ia sânge. Ar fi bine să luăm şi nişte corturi la noi. Dacă se pun furtuni de nisip sau se face noapte, să avem unde înnopta. şi ca prin magie apar pe masă nişte truse de prim ajutor, voaluri şi ochelari împotriva nisipului, corturi, saci de dormit, sticle de apă, snacksuri şi căşti cu microfon pentru toată lumea. Mai era nevoie doar de sânge. Dar n-ar fi bine să înnoptăm singuri.. Trebuie să facem echipe de câte doi. Şi gândindu-se la asta, Raven spune, raţional, fără vreo intenţie ascunsă: Atunci facem de câte doi. Dar dacă şi tu şi Damian sunteţi vampiri, nu ar trebui să fiţi împreună. Dacă vi se întâmplă ceva grav din cauza vremii sau foamei, nu vă puteţi salva unul pe celălalt. Trebuie să fiţi cu mine şi Kaneki.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 20, 2023 9:41 pm

Kaneki le asculta pe fete si zise Atunci eu cu Damian facem o echipa si tu cu Serena alta. spuse neutru. Damian se uita la toți trei. E vorba de soția lui. Nu are încredere să o lase cu mine. Am eu lucrurile mele neterminate cu Raven, dar nu am de gand sa fac nimic cât timp e Jimin răpit. Chiar nu îmi arde. Nu a băgat la cap cu Akame că deși am o anumită atracție de cineva , nu risc deloc să înnebunesc? Din grupul asta de patru cel mai mult am lucrat alături de Raven. și spune Dintre tine si Raven cel mai des am lucrat cu ea. Nu e mai bine dacă am fii un băiat și o fată? Stam separați pana îl simțim pe Jimin si ne adunam toți patru. spuse rațional și el. Kaneki se abține să nu facă o ieșire E cu Estelle și deși mai place pe una sau alta , am văzut că se poate controla. Nu cred că are vreo intenție cu Raven, nu in momentul asta. si își aprinde o tigara Fie. Pana îl găsim pe Jimin stam separați in echipele astea. la care Damian zise neutru O să călătorim cu avionul. Eu sunt pilotul. Voi vă Ocupați de provizii si de ce mai avem nevoie. zise scurt si iese afara. Invoca un avion de măsuri mici, cu elice, cât sa încape patru persoane împreuna cu bagajul lor. Damian face pe mecanicul ca sa verifice motorul cât si dacă e destul combustibil. Hmm. Dacă tot mergem cu avionul, ne putem oprii într-un sat cât să iei sânge proaspăt , Serena. zise prima idee ca tot făceau echipa. Dar nu sta prea mult ca se duce sa se uite după provizii , haine si cort. Akame a tras cu urechea. Era singura. Pe cât de mult îl inteleg pe Kaneki si am si râca mea cu Raven, mi se pare puerilă gelozia lui. Damian cu Raven sunt adulti in toată firea acuma. Nu ii văd să se culce cât timp Damian înnebunește si mai este si stresat. Sper ca Raven să se ocupe de starea lui mentală dacă tot e singura cu el. își zice gândurile dar nu se baga peste ei. Ea era singura ca sa aducă niște biscuiți cât si mai multe suplimente cu zahăr , ca doar donează sânge si e nevoie. Ajunge înapoi la ea si Hope. Ragnar se mai calmsase după toată agitația cu ea, dar nu vrea sa plece nicăieri pana nu se trezește sănătoasă înapoi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 20, 2023 11:02 pm

Eu cu Kaneki nu am lucrat niciodată.. se plânge puţin Serena. Dar mă rog, suntem oameni logici amândoi. Ne vom descurca. Şi da, trebuie să facem nişte provizii de sânge. spune ultima parte către Kaneki. Ei i se părea mai bine să fie fetele şi băieţii separat, dar aia e. Şi Raven priveşte discuţia, dar nu se contrazice cu ei. O mică parte din mine chiar vrea să fie singură iar cu Damian. Dar mi-e frică să nu exagerăm şi să ruinăm misiunea sau să stric ce am cu Kaneki.. Însă dacă şi el a acceptat.. se gândeşte scurt. Dacă nu avem surprize cu semnalul, o să putem comunica continuu şi o să ne putem ajuta, deci e ok. Aşa nu mai stau cu grijă că vă certaţi voi doi pe decizii. o spune mai mult pentru ea şi Kaneki, ca să fie amândoi liniştiţi şi în glumă legat de băieţi. Apoi începe să bage chestiile în două rucsacuri, câte unul pentru fiecare echipă.

În camera cealaltă Hope era stabilă şi dormea adânc, iar Estelle îi aranja nişte perfuzii, neştiind decizia celor patru.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 92 of 100 Previous  1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case