Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 55 of 100 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 55 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Jan 21, 2023 4:47 pm

Viața mea e complicata. zise scurt către cele doua. Si care e problema , Maze? zise uracios. Pot sa va arat un truc cu Cecilia. Dacă un băiat va zice sa faceți asta, sa ziceți nu. și scoate din buzunar un jeleu. Uite ce parenting are Damian , joaca lui cu iz sexual cu Ceci și sa le învețe pe fete sa refuze băieții rai ca el.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 21, 2023 4:59 pm

Damian, sunt foarte mici fetele.. spune mai în şoaptă şi timid aşa. Maze îşi pune automat mâinile la ochii şi zice tare: Eeeewwww! Iar acum Sara, ca o bipolară ca taicăso, nu mai e tristă şi zice cu tupeu: Dar eu am mai făcut asta cu Lyo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 21, 2023 5:41 pm

Ce drăguț. Atunci eu fac cu Cecilia. și chicoteste drăguț și îl pune in gura. După ii da cealaltă jumătate lui Cecilia.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 21, 2023 6:02 pm

Cecilia voia să comenteze darrrrrrr voia şi să-l sărute aşa că bagă şi ea jeleul în gură. E în scop educaţional deci.. e ok. şi uite aşa buzele lor încep să se apropie. EW! Parcă scopul era să ne spui că NU e bine. Nu să faci tu asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 21, 2023 6:31 pm

Argintiul trage din jeleu pana sunt nas in nas, viziunile ii iau razna pe amândoi iar de roșesc și se încălzesc ca dracu , buzele de ating puțin și ii ia mai tare. Daaaaaar, teapa , sigiliu de exilat îl doare și astfel rupe jeleul. Ufff. Mi-a expirat timpul. Am plecat. Alta data. și se teleporteaza acasă unde ii e locul. Next time.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 21, 2023 6:36 pm

Cecilia era roşie în obraji şi îşi pune repede mâinile pe faţă. Damian, fir-ai tu să fii! Cum să pleci aşa?! îl ceartă în gând. Maze se uită printre degete şi vede că momentul e gata aşa că răsuflă uşurată, dar Sara e supărată că tatăl ei aproape se pupă cu alte fete.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 21, 2023 7:46 pm

Mi-a expirat timpul ce vrei. Sunt exilat. ii zice in gând și el.Știu că mă vrei acum, abia aștept sa se termine exilul, doar ești obsesia mea. zise șmecherește. Încă era in spațiu , călătorind spre casa.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 21, 2023 8:55 pm

Fata apleacă privirea şi zâmbeşte. Să faci bine să te întorci curând. şi încheie convorbirea. Se ridică de pe bancă şi se uită la copii: Ok, haideţi să mâncăm ceva şi după să mergem acasă. De data asta să nu mai fugă nimeni. le spune ultima parte serios.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 21, 2023 11:03 pm

Jin se uite pe cer. Mama. E zi dar e o stea pe cer. Uite ce frumos strălucește! și arata cu degetul. Steaua era de fapt Damian cu aura lui. Ca sa fie și romantic. Dar sta cu ea gata de plecare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 21, 2023 11:54 pm

Bruneta se uita si ea. Asta e Damian care se da in spectacol. Isi spune in gand si chicoteste. Da, mami. E foarte frumoasa. Si dupa asta pleaca acasa cu cei trei, urmand ca Raven sa treaca mai tarziu sa ii ia pe ai ei inapoi.
Cecilia era puţin pe gânduri, că de când cu Jin, iar nu s-a mai antrenat şi a slăbit în putere, aşa că-i scrie lui Akame: Zilele astea să-ţi faci timp pentru mine să mă antrenezi, că doar nu am magia asta degeaba. Cum zicea şi Damian, vrăjitoarele ei nu sunt nişte slabe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 55 of 100 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case