Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cum sunt in apa, ce pot face este să o întoarcă și să o sărute pasional in timp ce o tine bine de fund ca sa stea lipita de el.
Ea isi incruciseaza picioarele dupa spatele lui si il saruta inapoi. Isi trece palmele ude prin parul lui si i-l da pe spate. Ah, am văzut ca iti sta bine cu el prins, dar vad ca iti sta bine si cu el pe spate. Ii spune si chicoteste.
Dede- Admin
Îl țin cum vrei tu. chicoteste și o mușcă de buză. După intra in ea și începe sa se miște.
Iar ea geme când o penetrează şi îl strânge mai tare în braţe. Lasă-l normal, ca atunci când ne-am întâlnit. îi spune încet şi îl sărută iar.
Dede- Admin
Desigur dragostea mea. și o musca de buza. O atinge cu drag și se mișca normal. Ba chiar sta lipit de ea și se freacă unul de celălat.
Ah ~ Ce îmi place cum sună dragostea ta. se alintă puţin, că o trata foarte frumos. Şi datorită ritmului, se simte şi ea mai relaxată.
Dede- Admin
Hehehe. Știi cât de mult te iubesc. zise drăgălaș și ii suge limba și deși se mișca normal se împinge mai adânc in ea.
Simte şi ea cum se încălzeşte şi se apasă cu fundul în el, ca să intre mai adânc, în acelaşi ritm cu el. Şi eu pe tine.
Dede- Admin
Se împinge in Vishuu destul de tare cât sa fie cu totul in ea. Când te am așa aproape nu as vrea sa îmi dau drumul. și se mișca puțin mai repede.
Nu îţi face griji, mă poţi avea oricând. îi spune şi chicoteşte, apoi începe să geamă.
Dede- Admin
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100